Söndagen

Jag börjar bli lite som en tjej som plötsligt uppdatera ofta och om personliga saker. Men, men, man måste ju bejaka sin kvinnliga sida, eller hur? Speciellt när man spenderat helgen med manliga saker som att måla, gymma, spela tennis och försöka fixa datorer.

Nja, nog var det mer än så. Igår hämtade jag mitt tennisklubbsmästerskapspris (hyfsat långt ord, men se, ingen särskrivning!) på Corinthia hotell och så passade vi på att äta på Hanks, vilket är en rätt schysst American style restaurant med stora, sällan nyttiga, portioner. De hade happy hour så jag och Lenah kunde njuta av ett par drinkar innan det var dags att promenera hem och natta lillen (aja, 7 år nu).

Idag började jag dagen med att spela tennis i vad som måste ha varit 40 grader värme. Inte mycket vatten kvar i kroppen då, men jäkligt roligt i alla fall och sen blev det en välförtjänt lunch på Ubistrot – en av Maltas trevligaste restauranger. Lenahs bror Stefan anslöt också medan cousin Nate och Aiden var på play area.

Vi spenderade sedan eftermiddagen hemma med lite vin, lite grilla, barnen lekte, etc – en riktigt relaxed söndag.

För övrigt tror jag att jag eldat upp BBQ:n som är ganska ny. Jag är kass på att multi-taska, men gillar ändå att försöka och en gång när vi handlat så satte jag på grillen innan jag åkte och letade parkering (Sliema är en mardröm att parkera i) och när jag, sjutton svordomar och säkert även minuter senare, kom hem så stod det och flammade friskt. Egentligen borde det bara vara att byta ut lavastenarna (kan relativt lite om gasolgrillar) men något mer fundamentalt kan ju ha gått åt skogen också.

Hur som helst, en fantastiskt skön helg. Jag och Lenah blir bara mer och mer kära i varandra hela tiden (sjukt sliskigt, men så känns det) och Aiden verkar trivas som en fisk i havet.

Nu ska man bara få ut sin bok, jobba stjärten av sig, och bli ekonomiskt oberoende också…

Published by

Jonas

Jonas: Writer. Talker. Thinker. Wine drinker. Brand builder. Tennis player. Family guy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *